Modele quilling deosebite

Cadoul oferit de Crăciun persoanelor Dragi poate fi personalizat prin TEHNICA quilling. Astfel, Dacă cineva adoră tablourile, puteţi să-i oferiţi un tablou realizat prin această Tehnică. Modelele sunt diverse şi la fel şi culorile, Cât mai Variate. Un astfel de tablou ajunge să Coste 80 de lei şi asta pentru că este lucrat cu multă migală, pasiune şi grijă pentru detalii. Désiile de sărbători: de ce Apar şi cum le putem preveni… “Până la această oră am făcut 20 de cutii, iar pregătirea decoraţiunilor pentru o Cutie durează aproximativ 3-4 ore. Apoi, urmează asamblarea lor pe Cutie, iar apoi lăcuirea EI cu lac PE bază de apă. O Cutie cu dimensiunile: lungime 15 cm, lătime 10 cm şi înălţime de 7 cm costă 50 Lei. Pentru decoraţiuni Noi ne tăiem hârtia, la 1-2 mm lăţime, nu o cumparăm tăiată, iar modelele sunt originale, Cât pot fi de originale pentru că ne mai inspirăm şi de la alţii, Dar modelul în sine este creat de Noi. DIN ponctul nostru de l`ère de ce realizăm Noi poate fi utilizat ca şi cadou de Crăciun. Mai lucrăm şi în TEHNICA «Soutache» bijuterii», mai spune Adela Sandu, Artizan decoraţiuni TEHNICA quilling.

DIN China şi apoi pe întregul glob, hârtia a devenit un mijloc de a crea artă, pana la urmă cu valoare Comercială. Există Două mari curente Care Pun accentul PE modelare hârtiei: Arta origami şi Arta quilling. Dacă prima are la bază TEHNICA împachetării hârtiei, CEA de-a doua se referă la TEHNICA rulării hârtiei cu ajutorul unui croşet sau AC Special. Ildi şi Adela sunt Două femei DIN Luduş, pe care curiozitatea le-a împins spre Arta quillingului. Dacă la început totul a fost o joacă, acum cele Două realizează foarte multe obiecte, PE Cât de Frumoase, PE Atât de Complicate. O sticlă de vin îmbuteliată sau pur şi simplu una decorată prin TEHNICA quilling va rămâne pentru totdeauna în Amintirea celuJe care o primeşte, iar cu acest cadou nu puteţi da greş. Bijuteriile reprezintă cel mai Frumos cadou pe care îl puteţi oferi unei femei. Mai jos, puteţi vedea un colier realizat prin TEHNICA “Soutache”. Această Tehnică presupune coaserea pietrelor şi a mărgelelor PE un şnur. În exemplul de mai jos vedeţi cum arată o bijuterie realizată Manual, Cu Pietre Swarovski.

Arta quillingului, braduleţ DIN hârtie FOTO: www.house-interior-design.com iar bijuteriile vor avea Mereu nevoie de o Cutie personalizată, PE placul fiecărei femei. De asemenea, Sitiera cutii décorer prin TEHNICA quillingului. Consilier principal la APIA, DIN Mureş, trimis în judecată p… Dacă vreţi un Brad împodobit Cât mai simplu, Dar spectaculos în acelaşi timp, puteţi apela la această Tehnică.